Ahoska Catering

Juhla- ja kokoustilat


Voimme lämpimästi suositella kauniita ja toimivia juhlatilojamme.Juhlatalo Sirppu
Erik Sorolaisentie 15
23800 Laitila


Juhlatalo Sirpun viihtyisissä tiloissa juhlistat elämäsi tärkeitä päiviä. Juhlatalo tarjoaa valoisat ja kauniit puitteet häille, syntymäpäiväjuhlille, muistotilaisuuksille, kokouksille ja muille unohtumattomille hetkille.

Monipuolinen Sirppu sopii juhlapaikaksi niin isoille kuin pienillekin tilaisuuksille. Tilaa järjestyy jopa 150 hengelle. Nykyaikaiset ja toimivat kalusteet ja laitteet takaavat tilaisuuden onnistumisen. Juhlatalossa on keittiö ja astiastot 150 hengelle.

Soita ja tule tutustumaan juhlataloon!  
P. 040 537 5348/Johanna


Nopperlan juhlanavetta
Haaroistentie 330
23450 Lokalahti


Monipuoliselta Nopperlan tilalta Lokalahdelta löytyy upeat puitteet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Tunnelmallinen Nopperlan juhlanavetta jylhine kiviseinineen luo kauniit ja vaikuttavat puitteet juhlillenne. Nopperlassa on juhla- ja tanssitilaa kahdessa kerroksessa 140-250 vieraalle. Kauempaa tuleville juhlijoille on mahdollista varata yösijoja vieressä sijaitsevasta Narvilinnasta.

Idyllinen maalaismiljöö ja upeat tilat -  yhteydenotot ja tiedustelut, p. 040 537 5348/Johanna
 


Ahoskan lounasravintola
Keskuskatu 24
23800 Laitila


Lounasravintolamme yläkerta muuntautuu myös kauniiksi juhlatilaksi. Laitilan keskustassa sijaitsevassa tilassa voit järjestää juhlat jopa 80 vieraalle.

Lounasravintolan alakerrassa on kokouskellari, jossa voit järjestää kokouksia ja muita tilaisuuksia. Viihtyisää tilaa kokouskellarissa on maksimissaan 45 henkilölle. Käytössänne on nykyaikainen tekniikka.

Yhteydenotot ja tiedustelut, p. 040 537 5348/Johanna
 

https://www.ahoska.com/theme/ahoska