PALVELEMME SINUA AINA ILOMIELIN

Ahoska Catering tuottaa ruokapalveluja pienistä juhlista suuriin tilaisuuksiin, asiakasta kuunnellen, hänen tarpeidensa mukaisesti.

Lounasravintolamme palvelee asiakkaita arkisin. Viikonloppuisin sekä iltaisin on kokouskellariamme mahdollista varata yksityistilaisuuksiin. Kokouskellarissamme on nykyaikaiset tekniset laitteet kokousten onnistumista varten.

Toimintaamme kuuluu myös henkilöstöruokailun järjestäminen, kuljetamme tarvittaessa lounaan valmiina annoksina työpaikallenne (min. 4 annosta).

Meillä on käytössämme muun muassa täydellinen astiasto 1000 hengelle, kylmävaunuja, siirrettäviä keittiökoneita ja paellapannuja. Juhlienne juomille löytyvät tarvittavat annostelulaitteet, kuten baaritiski olut- ja siiderihanoineen.

Meiltä saatte myös kesäjuhlissa tarpeelliset teltat pystytyspalveluineen. Telttojemme koot ovat 4x4 m, 4x8 m sekä 6x12 m ja niihin on saatavilla myös kalusteet.

Pystymme yhteyksiemme avulla avustamaan teitä myös juhlienne ohjelman järjestämisessä tai vaikka hääkuljetuksissa. Ohjelmaan liittyen meillä on langattomia äänentoistolaitteita, valotehosteita sekä muuta tarpeellista.